مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. من و همسرم بهم علاقه داریم. بدلایلی خانواده وی او را ملزم به طلاق گرفتن کردند. دادگاه بدوی و تجدیدنظر و فرجام طلاق را رد کرد. وکیلشان گفت تفاهمی طلاق بگیرید قبول نکردم. گفت انقدر دادخواست طلاق می دهیم تا اینکه بعد از چند سال قاضی بعلت عسر و حرج ناشی از مفارقت جسمانی حکم طلاق می دهد. با توجه به اینکه من راضی به طلاق دادن نیستم و وکیل زوجه که در دادگاه شرکت دارد و فقط بدنبال طلاق هست. ایا میتواند بعد از چند سال طلاق بگیرد. (زوجه هیچگاه در دادگاه حضور ندارد ).

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر مدرک تخلفی از جانب شما نداشته باشد باید عسر و حرج خود را اثبات کند و از عمده حقوق مالی اش صرفنظر نماید . دادخواست تمکین دهید تا بسیاری از مشکلاتتون با این دادخواست حل بشه . برای اطلاعات بیشتر با وکیل متخصص مشاوره کنید