مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

باسلام خدمت وکلای محترم. از بنده مهریه همسر مرحومم توسط پدر و مادرش مطالبه شده. همسرم بر اثر تصادف فوت نموده اند و دیه به وراث تعلق میگیرد بنده که ولی خاص فرزندم محسوب میشوم برای گرفتن دیه سهم الارثش و واریزش به حساب فرزندم به اداره بیمه مراجعه نمودم ولی مشاهده نمودم بیشتر از سهم الارث بنده توقیف شده و مبلغ کل سکه ها توقیف شده و نتوانستم سهم فرزندم را دریافت کنم. باتوجه به اینکه مهریه بر ذمه بنده بوده و دین به گردن همسرم نیست که تمام مبلغ سکه توقیف شود و مابقی بین وراث تقسیم شود و اینکه سهم الارث من به عنوان شوهر مشخص است. آیا من میتوانم از خواهانها بابت خسارتی که به سهم فرزندم وارد کرده اند شکایت نمایم. و نیز از اجرای احکام دادگاه بابت این توقیف غیر قانونی شکایت نمایم. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست حقوقی رفع توقیف به دادگاه داده با دستور موقت از تضییع حقوقتان جلوگیری کنید