مشاوره حقوقی رایگان - فریب فروشنده

سلام ... من دو روز هم نیست خودرویی خریدم همان روز بعد از تعویض پلاک سند رو هم انتقال دادیم... با خودشون با ماشینم آمدیم خانه و ماشین پارک کردیم که عصر ماشین بوی بنزین و صدای بد میداد بردم همان روز مکانیکی که گفتند یتقان داشته و پمپ بنزین خرابه بوده و 7میلیون خرج داره به من نگفتن که اینطور هست الان بعد از دو روز میتوانم فسخ کنم و شکایت کنم با وجودی که سند بنامم شده ...دستم چیزی میگیره؟؟؟ ممنون راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.در اسرع وقت اقدام به تامین دلیل نمایید وبا تعیین وضعیت کنونی خودرو و نظر کارشناس رسمی درصورت عدم قبول فروشنده چنانچه در قرارداد حق فسخ و شرایط آن ذکر نشده باشد.ازطریق اقدامات قانونی احقاق حق نمایید.