مشاوره حقوقی رایگان - ورود به حریم

با سلام.
مورد کیفری ضرب و جرح بوده،،، طرف با حمله به سمت بنده اقدام به ضرب و جرح بنده کرده و در نهایت فرار کرده و برای منفعل کردن و خودداری من از شکایت کردن اقدام به خودزنی و شکستگی نازک نی کرده و.... غیره

و شاهدی هم دروغین که در محل حضور ندارد آورده،،، و از آنجایی شخص مقابل با هجوم به داخل پارکینگ بنده را مورد ضرب و ضرح قرار داده و شاهد هم در اظهاراتش گفته من هم وارد پارکینگ شدم و آنها را سوا کردم.......
سوال من این است من میتوانم از شاهد شکایت کنم در موضوع ورود به عنف،،، ،از آنجایی که ساختمان شخصی است و کامل خانوادگی است.... برای ناقص کردن ادله ی او؟؟؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که طرف خود زنی کزده باشد در پزشکی قانونی این امر قابل اثبات است ودرمورد سوالتون خیر چون ایشون شاید بدون اجازه اما نه به عنف برای جدا سازی شما وارد شده وشکایتتون به نتیجه نمیرسه

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درمحکمه دلیل ثابت کننده ادعااست مواردی که مطرح کردیددلیل محکمه پسندی نیست.موفق باشید