مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر مطلقه

با سلام بنده سوالی مطرح کردم و جوابش رو دریافت کردم در مورد تعلق گرفتن حقوق پدر به دختر مطلقه و الان بنا بفرموده ی جناب آقای وکیل بهرنگ سرج زاده یه سوالی داشتم که ایشون فرمودن گواهی انحصار وراثت رو باید از شورای حل اختلاف محل فوت پدرم تهیه کنم و من دقیقا متوجه نشدم که به کجا باید برم ضمن اینکه پدرم در بیمارستان مرحوم شدن شورای حل اختلاف اون مکان کجاس؟ با پوزش و تشکر

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

نسرين بختياري :

با سلام منظور شورای حل اختلاف شهری که پدرتون اونجا فوت کردند

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی، قوه قضائیه در هر شهر مراجعی برای رسیدگی به دعاوی دارد، مثل دادسرا و دادگاه. «شورای حل اختلاف» نیز یک مرجع رسیدگی کننده به برخی از دعاوی است که رسیدگی به موضوع مورد نظر شما در صلاحیت این مرجع قضایی است. از همشریانتان بپرسید «شورای حل اختلاف» کجاست به شما آدرس می دهند.