مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزندان

با سلام و عرض ادب
من دارای دو فرزند دختر هستم كه پس از جدايی با همسر سابقم زندگی ميكنن و از سال 81 كه جدا شده ام آنهارا نديده ام و هيچگونه آدرس و تلفنی به من جهت ملاقات نداده با توجه به اينكه سن آنها بيست وب يست و پنج ميباشد و هنوز ازدواج نكرده اند نفقه بر ذمه من ميباشد و همه ماهه مبلغ نفقه از حقوق من كسر ميگردد و به حسابی كه مشخص شده واريز ميگردد.
در بررسی به عمل آمده مدت سه سال است كه از حساب مذكور برداشت نميشود و اينجانب هم هيچگونه اطلاعی از آنها ندارم آيا با اين وجود ملزم به پرداخت هستم كماكان.
با تشكر

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

پرداخت نفقه منوط به تحقق دو شرط است 1: تمکن مالی 2: تشخیص واجب النفقه بودن شخص توسط دادگاه و لیکن چنانچه فرزند دختر باشد تا زمان ازدواج و چنانچه فرزند پسر باشد سن رشد ملاک تصمیم خواهد بود و در نهایت با جواب حضرتعالی و وجود شرایط اظهاری ،پاسخ بعرض رسید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بله نفقه فرزندان برعهده شماست چون دختر هستن تا زمان ازدواج