مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام سال 91 منزلی را خریداری نمودم که سازنده آن به متراژ 7 متر تجاوز نموده و فروشنده نیز به من نگفتند و سازنده اصلی آن که فرد دیگری می باشد و دادگاه می خواهد این موضوع را حل و فصل نماید و صاحب زمین مجاور که مورد تجاوز قرار گرفته به بنده نیز از طریق دادگاه شکایت نموده و مبلغ شش میلیون و چهارصد هزار تومان از من می خواهد جریمه دریافت نمایند خواهشمند است راهنمایی لازم در خصوص این پرونده مرحمت نمایید.

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

میتونید اگه قرارداد دارید ازفروشنده و سازنده دادخواهی کنید

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

با سلام در هرصورت در حال حاضر شما مالکهستید و باید مبالغ تعیین شده از سوی دادگاه و یا شهرداری را بپردازید ولی میتوانید بعد از پرداخت از مالکین قبلاز خود مطالبه کنید.