مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

با سلام. (خانواده ما پنج تا خواهر و یک برادر است. که برادرم 3 سال قبل و پدرم 24سال قبل است فوت کرده اند) حدود 3 سال است برادر من فوت کرده است این برادرم ‌دقیقا 6 ماه قبل از اینکه فوت کند با یک کاغذ ساده نوشته شده توسط عاریضه نویسی امضا پنج تا خواهر خود را در خانه خود گرفته است و خواسته است کل مال و اموال و زمینهای کشاورزی را به نام خود بزند و الان شکایت ما بر سر این زمینها و اموال پدرمان هست که برادرم ادعا کرده است با این کاغذ ساده به نام خود زده است. سوال من این هست که آیا برادرم قبل از فوتش با این کاغذ نوشته شده توسط عاریضه نویسی توانسته است همه چیز را به نامه خود بزند؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سؤال نامفهوم است،درقانون برای اسنادخصوصاثبتی اعتبارقائل شده است،برای عدم اعتبار یاابطال آن بایدازطریق دادگاه اقدام نمایید.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، انتقال اموال به نام ایشان دارای تشریفات بوده و نیازمند قرارداد مشخص و امضاء می باشد و از طرفی باید وارثین برادر شما باید ادعایی را طرح نموده باشند. در غیر این صورت پیشنهاد می شود اگر برای گواهی انحصار وراثت پدرتان اقدام نکرده اید اقدام نموده و پس از ان نسبت به تحریر ترکه و سپس تقسیم ارثیه پدری خود اقدام نمایید.