مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با ملک

باسلام بنده در سال 91 با یک نفر دیگر شریکی دو قطعه زمین خریدیم زمین قولنامه هستش ولی از طرف شهرداری منطقه مجوز ساخت 3 طبقه صادر شده بود. بین من و شریک هیچ گونه قراردادی از بابت ساخت و ساز یا کارهای دیگر تنظیم نشده ولی چون رفیق بودیم با هم صحبت کردیم که شریک من بسازد آخر سر حساب کنیم حالا که کار به آخر رسیده شریکم خودش زده به اون راه که کلان مال خودم هستش البته چندین واحدش هم فروخته البته شریکم به خاطر اینکه وکالت زمین بنامش شده میگه مال خودم هستش از بابت اینکه وکالت چجوری شده به اسم شریک توضیح میدم زمانی که زمین ما خریدیم از اعتبار مجوز ساخت به پایان رسیده بود به خاطر اینکه نه من و نه شریکم نمیتونستیم تمدیدش کنیم چون قبلش تو ملک خلاف دادشتیم باید خلاف قبلیها را به شهرداری پرداخت میکردیم به خاطر اینکه با پیشنهاد شریکم قولنامه اصل زمین واگذار کردیم به نام داماد شریکم که برای تمدید مجوز به اسم داماد ش انجام بشه من هم قبولش کردم ولی به خاطر محکم کاری من از داماد ایشان امضا و اثر انگشت هم پشت مبایعه نامه و هم جلوی مبایعه نامه گرفتم اون زمان فقط مشخصات فروشنده را نوشتم که داماد شریکم بود بقیه جاهای مبایعه نامه خالی مونده که قرار شد بعد از تمدید مجوز ساخت قولنامه را واگذار کنه به اسم دوتا مون که هر زمان گفتم شریکم میگفت باشه میگم یه روز میاد اینجا نیست و شهرستان از این حرفها من هم رودرواسی داشتم حقیقتا چون نمیدونستم نقشه کشیده حالا مدارکهای زمین از اون طرفی که خریدیم مبایعه نامش هر سه برگش دستم بیضافه سه برگ مبایه نامه امضا اثر انگشت شده دامادش هم دست خودم به خاطر وضعیت مالیم در حال حاضر خوب نیست که وکیل خوبی بگیرم. لطفا منو راهنمایی بفرمایید.حتی راضیم حق وکالت وکیل هرچه قدر میشه من اخر سر پرداخت کنم هر چند که وکیل هم راضی باشه

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سؤال نامفهوم مطرح شده،لیکن حتمامیدانیدهمه چیزبراساس سندومدرک میباشدودادگاه به ادعاتوجهی ندارد،اگرشاهدی داریدمعرفی کنید.موفق باشید