مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام به دلیل مشکلات خانوادگی مدارکی که پیش پدرم امانت بوده پدرم یک برگ چک ازم سرقت کرده و جعل کرده 30 تومن نوشته برده برگشت زده و من نفهمیدم زمانی که فهمیدم رفتم شکایت و پیگیری بعد که نامه توقیف ماشینمو داشت که دیروز ماشینمو خوابوندن درست روز جلسه دادگاه من بی اطلاع بودم که توقیف گرفته در حالی که شاکی پرونده منم و من از اون شکایت داشتم چه کار باید کرد

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
میتوانید متقابلا شکایت جعل و استفاده از سند مجعول و خیانت در امانت را طرح نمائید