مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام صبح بخیر
من ساله 85 تصادف کردم عابر بودم از ناحیه زانو دچار شکستگی و پارگی رباط و منیسک شدم منو خوده راننده بیمارستان برد پزشک قانونی رفتم دیه بهم تعلق گرفت ولی الان بعد از گذشت چند سال هنوز خوب نشده فقط دارم درمان میکنم خیلی پام خراب شده جلو کار کردنمم گرفته نمیتونم سرپا وایستم میخواستم ببینم کاری میتونم بکنم از کجا باید شروع کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دیه وارش رااحتمالا گرفتید،لذابرای درمان مبلغی تعیین نمیشود.موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان طرح دعوا و مطالبه خسارات مازاد بر دیه وفق نظریه کارشناسی قابل مطالبه است و