مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه رو محاسبه بفرمائید

1- سه ناحیه سائیدگی روی صورت2-حارصه بالای چشم راست3-یک حارصه روی گونه راست4-حارصه روی ابروی چپ5-دو حارصه لب فوقانی6-دامیه لب فوقانی7-حارصه بینی8-حارصه لایه گوش9-حارصه قفسه سینه10-حارصه قلف سر11-پنچ ناحیه حارصه قدام زانو و ساق پای راست12-یک ناحیه حارصه قدام زانو پای چپ

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

1-ساییدگی روی صورت دارای ارش هست که میزان آن را پزشکی قانونی مشخص می نماید
2-حارصه بالای چشم راست یک درصد دیه کامل بنرخ سال 98هردرصد معادل دومیلیون و هفتصد هزار تومان هست.
3-حارصه روی گونه راست یک درصد دیه کامل
4-حارصه روی ابرو چپ یک درصد دیه کامل
5-دو حارصه روی لب فوقانی مجموعا دو درصد دیه کامل
6-دامیه لب فوقانی دو درصد دیه کامل
7و8-حارصه بینی و لاله گوش مجموعا دو درصد دیه کامل
9و10و11و12-مجموعا چهاردرصد دیه کامل