مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شوهرم از ملاقات فرزند

با سلام شوهر من در خواست طلاق داده من یک فرزند 5 ماهه دارم خودم نفقه و مهریم رو به اجرا گزاشتم 3 ماهه که باردار بودم من رو از منزل بیرون کرده الان در حال حاضر رفته شکایت کرده ملاقات فرزند دستور موقت قطعی گرفته من باید بچه 5 ماههم رو میبردم کلانتری که اصلا درست نیست من اونجا برم به هیچ عنوان شوهرم کوتاه نمیاد اذیتم میکنه میگه اینحا میکشونمت که ابروت بره و حاضر باشی مهریتو ببخشی و بچتو برداری ولی من تو این مورد کوتاه نیومدم نه میتونم مسافرت برم نه چیزی خیلی دستم تنگه هفته دو مرتبه یکشنبه و چهارشنبه ساعت 9 تا 10 فرزندشو میبینه با ماده 318 قانون مدنی ماهوی فعلا رفع اثر کردم و لغو کردم امکانش هست کلا تا 7 سال مثلا ماهی 1 بار بتونه ملاقات کنه فقطم دوست داره در کلانتری که صورتجلسه بکنه اگر نرفتم تا جریمه بشم خیلی فشار بهم وارد میکنه چیکار کنم توافقم نمیکنه جای دیگری لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

تعیین محل ملاقات با توافق طرفین است و اگر توافقی نشود دادگاه محل ملاقات را تعیین می کند. حتی اگر شما مهریه تان را نگیرید، باز حق ملاقات پدر از بین نمی رود.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بنظرم شما به دادگاه مراجعه ودرخواست تعیین محل مناسبی برای دیدار فرزندتان با پدزش تعیین کنید