مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابطال اجراییه ثبت

با سلام چکی به مبلغ 20میلیون تومان در سال 91به شخص ثالثی که وکیل بودبابت بدهی فردی با حضور طرفین دادم متاسفانه شخص اصلی پس از اخذ چک (بدلیل پرداخت در چند مرحله به صورت دستی چک بانک نرفت)از شخص ثالث در استرداد ان به من امتناع نمود و علت را عدم رضایت ازکار شخص ثالث (وکیل )بیان نمود و میگفت تو چک را پاس کن بعد برو مبلغی که به ان شخص ثالث دادی مسترد کن و بگیر
بدلیل عدم دسترسی به شخص ثالث تنها مدرک پرداختم 2 شاهد از دوستان مشترک است
علی الحال شخص دارنده چک در سال 92 چک را برگشت و تا مهر 96بلا اقدام و در مهر 96 از طریق اجرای ثبت به توقیف حسابهای 4 بانک من اقدام که ماهیانه مبلغ اندکی (حدود 200هزار تومان )باقی مانده حقوق در حسابم واریز میشود ولی بدلیل اجراییه هم ممنوع الخروج شده ام هم نمیتوانم وام بگیرم چگونه میتوان اجراییه ثبت را ابطال نمایم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با پرداخت کامل مبلغ چک یا رضایت طلبکارتان