مشاوره حقوقی رایگان - بیماری صرع

با سلام من درسن 6تا12سالگی دچار بیماری صرع بودم و مدارک آن موجود است، بعد بهبود یافتم و سربازی خدمت کردم بعد از سربازی مشغول کار در اداره گاز شدم الان دوباره دچا رحواس پرتی شدید شدم آیا میتوانم به کمک آن مدارک خودم را کارافتاده یا استفاده دیگری داشته باشم. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.آن مدارک نه.ولیکن با تشکیل مدارک جدید(انگار که بیماری جدید دارید)بلی.یاالله

پرسشگر :

با تشکرازشما برادرگرامی

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در سئوال شما مشخص نشده که نحوه استخدام شما به چه صورتی است ، آیا استخدام رسمی دولت می باشید یا استخدام شما به صورت قراردادی و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستید. که بر اساس آن بتوان راهنمایی لازم را به عمل آورد.