مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدرم حدود دوازده سال پیش مقداری اموال خویش به وارث داد به یک برادر و دو خواهرم مغازه هایی که دارای سند بودند وکالت داد و سند بنامشان زده شد اما سهم ارثی که به اینجانب که فرزند بزرگ پسر میباشم یک باب مغازه داد که سند نداشت ولی پدرم چهل سال مغازه در تصرفش بوده که طبق نوشته ای هم که به من داده نوشته سرقفلی مغازه رو به من واگذار کرد و بنده مغازه رو فروختم و بعد مرگ پدرم صاحب اصلی ملک که سند بنامشان بود و مرحوم پدرم هم هیچ قرارداد خرید سرقفلی از مالک نداشته مالک شکایت کرد و قاضی حکم فروش مال غیر داد و حکم تخلیه مغازه رو داد و به مالک برگرداند چون هنوز اموالی بنام پدرم میباشد و یک منزل هم بعد مرگ پدرم بین من وارث سند بنام همگی خورد موجود هست ایا میتونم طرح دعوی کنم. لازم به ذکر است که الان بدهکار خریدار شاکی هستم و یک ماه هم زندان رفتم و کلی هم تو راه دادگاه متحمل ضرر مالی و شخصیتی شده ام که با معرفی مال تونستم از زندان بیرون بیام. ممنون میشم مشاوره بهم بدین. اجرتان با خداوند

پاسخ ها :

علي  ربيعي

علي ربيعي :

شما می توانید به طرفیت سایر وراث دادخواست افراز وتقسیم ترکه بدید.