مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام وخسته مباشید
من در سال 85 کارگرشرکت چوپان بودم هر روز صبح در اتوبان بعثت کنار خیابان میستادم ماشین پخش میومد منو سوارم میکرد میبرد که یک روز صبح که کنار خیابان ایستاده بودم یک خودرو سمند اومد وبه من زد وازناحیه زانو دچار شکستگی شدم منو به بیمارستان بعثت برد کارامو انجام داد دادگاه رفتم پزشکی قانونی رفتم دیه برام بریدن ولی الان بعد از گذشت چند سال پام خوب نشده ودفورمه شده کج شده خیلی مشکل پیدا کردم میخواستم ببینم میتونم شکایت بکنم چیزی بهم تعلق میگیره مراحلش به چه صورته با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص آسیب وارده به پای شما بستگی دارد که آیا در رای صادره از ناحیه دادگاه تعیین و تکلیف شده یا نه.