مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام ..
از بنده بعنوان فروش مال غیر شکایت شده اونم توسط یکی از دوستام که با همدیگه مشکل پیدا کردیم..
تعجبم از اینه که نه مالی خریدم نه اینکه فروختم اصلا سندی فروشنامه ای رو هم امضا یا اثر انگشت نزدم. ولی چون دوستم تو کار خرید و فروش ماشینه و توی یه بنگاه کار میکنه و یقینا برگه های تنظیم قولنامه رو داره، منم میترسم نکنه خودش یه امضا زده با شاهد دروغی که سرم کلاه بذاره. پرونده تشکیل داده رفتم دادیاری گفت هنوز دست ما نرسیده منتظر پیام باش. لطفا راهنماییم کنید. آیا میشه همینطوری برای آدم پرونده تشکیل بدن و قاضی هم قرار صادر کنه. یا حق