مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید ، من بعد 20 سال زندگی و دو فرزند به دلیل دست بزن و هرساله بیرون مردن من و فرزندانم و اینکه ایشان طی این سال ها دارایی و مال پدری بنده و اعم از طلا هام و پولی که بخاطر بدهی ایشان ب6 بانک با فروختن مغازه ام پرداخت کردم ایشان پس نداد هیچ منو فرزندانم و بدون نفقه خرجی بیرون کرده
مهر خود را اجرا گذاشتم ، الان 15 ماه از اجرا مهرم میگذره تازه دوماه هست برا من 15 سکه و ماهی یک ربع سکه بریدن از 500 سکه
حالا باز ایشان امتناع کرده ،، قاضی حکم جلب سیار دادن
سوالم اینه الان هر کس یه چیزی میگه که من حکم و اجرا کنم ازادش میکنن !!!! بعد 15ماه دوندگی و هزینه حالا اگر اجرا حکم کنم اگر بنا به جلب باشه ولی فرداش ازادش کنن تکلیف من چیه چکار باید بکنم ،،،،،نه خرجی نه نفقه دو تا بچه من چکار کنم ،،،ایا واقعا قانونی نیس برا همچین مردایی؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برگ جلب می توانید بازداشتش کنید و زندانیش کنید راه دیگری ندارد