مشاوره حقوقی رایگان - هزینه

من ماشینم چهار ساله پارکینگ هست چقدر هزینه پارکینگ میشه برای ازادیش

پاسخ ها :

هزینه پارکینگ خودرو خودرو

سوالات مرتبط

تخفیف در هزینه پارکینگ
سلام اینجانب در تاریخ 1398/10/04از جلوی درب منزل ماشینم رو که یک پرشیا بود به سرقت بردن همون موقع اعلام سرقت کردم و مراتب قانونیش رو هم انجام دادم بعد از گذشت دوسال روز 14 00/08/09از آگاهی اسلامشهر ب...
تخفیف هزینه پارکینگ
سلام آیا هزینه پارکینگ خودرو توقیفی تقسیط میشود ممنون...
هزینه پارکینگ
سلام خسته نباشد خدمت وکلای گرامی من سال 96 یک پژو 405 فروختم و چند دست ماشینم چرخید و تعویض پلاک نمیشد سال 1401 درخواست فک پلاک دادم و ماشین الان نزدیک دوسال هست خوابیده و صاحب که الان مالک آخری ماشین...
هزینه پارکینگ
سلام خودرو پیکان بار در سال 99 توقیف شده تا 1400 هزینه پارکینگ 99.... 3200. حق پارکینگ کامل 6000هزارمیخوان حساب کنند...
پول پارکینگ ندارم
ماشین بنده 4 سال تو پارکینگ که 8 میلیون پول پارکینگ شده ندارم چیکار کنم...