مشاوره حقوقی رایگان - داشتن 2 بیمه همزمان

با عرض سلام و خسته نباشید
من همسرم سالهاست که فوت شده و از حقوق مستمری و دفترچه خدمات درمانی ایشان استفاده میکنم
و خودم حدود یک سال هست که بازنشسته تامین اجتماعی هستم برای تمدید دفتر خدمات درمانی مراجعه کردم گفتند باید بیمه تامین اجتماعی رو باطل کنید به تامین اجتماعی مراجعه کردم گفتند امکان ابطال نیست و باید خدمات درمانی رو باطل کنید حالا سوال من این است که آیا با ابطال دفتر خدمات درمانی حقوق مستمری که از طرف همسرم با توجه به این‌که خودم بازنشسته تامین اجتماعی هستم قطع میشود؟؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

داشتن دو بیمه همزمان بیمه