مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاکی و سند ماشینی که به نام خودم هست

یه ماشین داشتم که هم پلاک و هم سند به اسم خودم هست فروختم به کسی و قول دادن که بعد از گذشت یک ماه تعویض کند ولی الان دوسال هست تعویض نکرد و یکبار شکایت کردم روی پلاک راهنمایی و رانندگی گرفتنش و دوباره با التماس رضایتم را گرفت تا تعویض پلاک کنه ولی این کار نکرد حالا باید چه کار کنم

پاسخ ها :

قاسم جاوید راد

جناب آقای قاسم جاوید راد :

سلام با اخذ گواهی توقیف و رفع توقیف اول از راهور میتونین مجددا دادخواست فک پلاک بدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رضایت ندهید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید
دستور موقت مبنی بر توقیف پلاک اخذ شود.