مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

باسلام من در سال 89 و 91 دو موتور به بنگاه فروختم. بنگاه دار از من امضا گرفت و گفت من دفترخانه آشنا دارم و خودم کار سندو میرسم (به خاطر ناآگاهی من از قانون). الان بعد از چند سال خریدار یکی از موتورها زنگ زده و گفته کارت سوخت شکسته و چون سند بنامته بیا درست کن. که من تازه متوجه شدم سند و پلاک موتور هنوز بناممه .... لطفا منو راهنمایی کنید. من حتی شماره پلاکها رو ندارم. چطور میتونم مالک جدید موتور ها رو پیدا کنم بعد از این همه سال. بنگاه همون موقع ازم پول سندو کم کرد ولی نامرد از بی اطلاعی من سو استفاده کرده. خود بنگاهی هم جمع کرده

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. می توانید با ارائه دادخواست فک پلاک از طریق دفترخدمات قضایی اقدام کنید با نتیجه مطلوب برسید