مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام مهریه اجرا گذاشتم و شوهر محکوم به پرداخت شد، من درخواست اجرا دادم و اجراییه ثبت شده و ملک و ماشین توقیف هست. در عین حال شوهرم درخواست اعسار داده و دادگاه رسیدگی یک ماه بعد هست. میخوام بدونم تا زمان تشکیل دادگاه اعسار ملک به مزایده نمیره؟ روند کار به چه صورته؟

پاسخ ها :

اكبر  رستمي

اكبر رستمي :

سلام شما برابر اقدامات قبلی باسرعت موضوع توقیف اموال را پیگیری کنیدممکن است تا آن موقع مزایده بانجام برسد و شما بحقتان برسی، ومسئله اعسار زوج را با معرفی اموالش خنسانمایید،