مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه فرجام خواهی

با سلام من زنم بعد از اختلاف بر سر نفقه و تمکین درخواست طلاق کرده بود که در دادگاه بدوی درخواست طلاقش رد شد ولی در دادگاه تجدید نظر با توجه به اینکه من هم نفقه پرداخت کرده بودم و هم عدم تمکین خانومم توی پرونده بود دادگاه تجدید نظر با درخواست طلاق همسرم موافقت کرد.
من درخواست فرجام خواهی دادم امروز برام پیام اومده که رای فرجام خواهی دیوان صادر شده توی سایت هنوز رای نیومده ولی نوشته شده بود که ( موضوع مطروحه غیرقابل طرح تشخیص داده شد. )
خواستم از شما وکلای محترم بپرسم این یعنی چی ؟ درخواست فرجام خواهی من رد شده یا تایید یا نقض داشته برگشت داده شده ؟
ممنون از لطف شما بزرگواران

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

منتظر ابلاغیه دادگاه یا حضوری به شعبه مراجعه نمایید