مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک حقوقی

سلام. من دو تاچک رو پشت نویسی کردم بنام خودم و میخام اقدام کنم. این دو تا چک مال اصفهان بوده ولی توی مشهد برگشت خورده حالا میخام مشهد اقدام کنم‌ و هیچ کدوم ظهرنویسی نشده. باید چکار کنم و چطور دادخواست بدم که اصفهان نرم و اینکه میشه همینجا حکم رو بگیرم و برای جلب شخص دیگه رو بفرستم که شخص محکوم علیه رو بگیره. باتشکر

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

بیشتر توضیح بدید جنابعالی الان کجا هسید؟؟؟چک های مذکور کدام شهر گواهی عدم پرداخت صادر شده ؟؟؟صادر کننده چک یا همان صاحب چک کدام شهر اقامت دارنند؟؟؟؟؟

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میتوانید همان مشهد اقدام کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرشهری عدم پرداخت صادرشودبایدهمان شهراقدام گردد،برای جلب وامثال آن ازدادگاه نیابت بگیرید.موفق باشید