مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. دوست من از یک نفر 12میلیون چک داره که برگشت خورده و من چون خانه کسی که به او چک داده رو میشناختم رفتم جلو درشون و زنش اومد جلو در گفتم آقاتون خونه است گفت نه گفتم شماره تلفن من رو یادداشت کنید هر وقت اومد بگین به من زنگ بزنه تا ببینم چرا چکش را پاس نمیکند.
بعد شوهرش بهم زنگ زد هرچی از دهنش اومد بهم گفت که با چه حقی رفتی در خانه من؟ آیا این اقا میتواند از من شکایت کند؟ جرم من چیست من که قرضی نداشتم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شماودارنده چک حق رفتن به درب منزل کسی راندارید،به خیرگذشت.موفق باشید