مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر بدلیل پنهان کاری در معامله

با سلام
من منزلی را اجاره کردم و بعد از دو ماه در اولین روزی که کسی منزل نبود، دزد به خانه ام آمد و مقدار بسیار زیادی سرقت کرد.
در مراحل پاسگاه و... متوجه شدیم که این منزل قبلا دوبار دیگر هم مورد سرقت قرار گرفته و مستاجر قبلی هم بدلیل سرقت منزل را تخلیه کرده است.
حالا خواستم بپرسم که آیا بنده میتوانم از صاحب ملک به دلیل مخفی کردن این موضوع شکایت کنم و اگر بخواهم شکایت کنم با چه عنوانی شکایت کنم؟ غش در معامله محسوب میشه یا چیز دیگه؟

پاسخ ها :

علی نادری

جناب آقای علی نادری :

درود
بنظرم اجاره دادن ملك توسط موجر با كيفيت حاضرفاقد عنوان مجرمانه است