مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام اینجانب زمینی را خریداری و ثمن را نیز کامل پرداخت نمودم. داخل مبایعه نامه در قسمت توضیحات نوشته شده زمین پروانه ساخت جداگانه دارد و در همین قسمت ذکر شده کشف فساد برعهده فروشنده میباشد و ضمنا کلیه خیارات فسخ شده به جز تدلیس. پس از گذشت مدت کوتاهی متوجه شدم زمین پایان کار مشترک دارد و نه جداگانه. حال بنده چه دادخواستی میتوانم مطرح کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نیاز به ملاحظه قرارداد و بررسی بیشتر دارد میتوانید دادخواست فسخ بدهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمیرسداین موردازمواردتدلیس باشد.موفق باشید