مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بانک

با سلام و خسته نباشيد
شكايت بنده از بانک بخاطر دريافت جريمه و ديركرد و سود پس از سررسيد اقساطی كه هنوز تاريخ سررسيدش نرسيده بخاطر تاخير در پرداخت دو قسط كه ان هم با 400 هزار تومان اضافه پرداخت كرده ام اقساط بنده ساليانه 1330000تومانه 12ساله تا 1406 قسط دارم و تا حالا 4 قسط سررسيد شده كه مجموع ميشه 5400000 تومان و بند 5800000 تومان پرداخت كرده ام و الان 7600000 هزار تومان سود پس از سررسيد كليه اقساط تا 1406 را ميخواهند تا اقساطم به روال عادی برگرده لطفا بررسی كنيد شماره تسهيلات .... بنام ع.م ش ملی .....
با تشكر

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام مطالبه هرگونه وجه برخلاف قرارداد تسهیلاتی فی مابین برخلاف قانون می‌باشد.