مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام اگر حکم جلب فردی گرفتیم ولی شماره تلفنش رو خاموش کرده باشه و آدرس خواستی از متهم نداشتیم چگونه پیداش کنیم. یا قاضی چه کمکی به گرفتنش به ما میکنه. البته به جرم کلاهبرداری شکایت کردم. با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام.یعنی واقعاهیچ راهی نداره.یعنی هرکسی میتونه کلاهبرداری کنه وهرجرمی که میخوادانجام بده وبعدش هم گوشی موبایلش روخاموش کنه وراحت وازادانه بگرده؟یعنی ازطریق حساب بانکی یاروشهایی دیگه براپیداکردنش وجودنداره؟