مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد و توقیف خودرو

سلام من دوسال پیش اتومبیل خودم را فروختم و چهار میلیون نقد گرفتم و هشت تومن چک از خانمی که همکار بود با خریدار گرفتم بنده سه مبایعه نامه از ماده 399 استفاده شده سر موعد چک ها را برگشت کردم و پاس نشد و من خودرو را در جایی پیدا کردم که تردد نمیکنه و در واقع پنهانش کردند خریداران هم متواری اند حال شورا میگوید که یا پنج میلیون تامین بگذار یا توقیف اموالش را بگیر در حال حاضر توان پرداخت ندارم ایا راه دیگری هست که انجام بدم برای برگشت ماشینم؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر معامله را فسخ کنید ، باید مبلفی که دریافت کرده اید را به صندوق دادگستری ، بسپارید . راه دیگری برای تحویل ماشین به شما ، به نظر نمی رسد.