مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام
من قصد جدا شدن از همسرم رو دارم فرزندی ندارم. ولی متاسفانه هیچ مدرک معتبری که دال بر محق بودن من برای طلاق باشه در دسترس ندارم و تنها میتونم به مهریم تکیه کنم که حدود 430 سکه و سفر و ... هست. الان 5 ماه هست که کلا از همسرم جدا زندگی میکنم و ایشون میتونن روی عدم تمکین هم اقدام کنن و کلا هم هیچ تمایلی به طلاق ندارن و حتی با پیام و کلامی من و خانوادم رو تهدید هم میکنن. من میخوام بدونم تو این وضعیت من چه کار میتونم و باید انجام بدم. ممنون میشم اگر راهنمایی شما رو داشته باشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، در حوزه قضائی خود به دفتر وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه مراجعه و با پرداخت اجرت ، خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در بدو امر میتوانید حق و حقوقتان را اجرا بگذارید در جهت همکاری با ینده یا همکاران محترم تماس بگیرید