مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم قطعی حقوقی

باسلام و عرض ادب:
اگر چنانچه دو قطعه باغ در سنوات قبل از یک پلاک ثبتی تفکیک شده باشد بعد چندین سال مالک یکی از قطعات روی قطعه مجاور با عنوان تصرف عدوانی شکایت می کند سپس بعد کارشناسی های متعدد مشخص می شود کل پلاک ثبتی قبل از تفکیک کسر مساحت داشته است و برابر رای قطعی اعلام می کند که بایستی توسط اداره ثبت اسناد و تفکیک اصلاح گردد حال چنانچه خواهان از اصلاح امتناع کند تکلیف خوانده که باید سندش اصلاح شود چکار کند تا خواهان ملزم به امضا صورت جلسه اصلاحی شود

پاسخ ها :

شیرین محمودزاده نیکنام

سرکار خانم شیرین محمودزاده نیکنام :

با سلام‌ و عرض ادب
تنظیم دادخواست الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی بهترین راه جهت طرح دعوی می باشد