مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین

سلام من دوتا پلاک دارم ماشینم قسطی از شرایط گذار گرفتم ازم گرفت چند سال پیش هیچ مدرکی به من دادن تا امروز که رفتم برای خلافی خودرو تعویض پلاک گفتن 2 تا پلاک دارم ماشین رفتم برای توقیف راهنمایی رانندگی گفت باید مدرک قولنامه یا سند من هیچی ندارم باید چیکار برای توقیف که ثابت بشه

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. چنانچه مدرکی به عنوان فروش ندارید می تونید با استشهادیه این امر ثابت کنید و سپس با ارسال اظهارنامه از کسی که الان ماشین در تصرفش هست درخواست کنید که فک پلاک کنه و یا اینکه اگه با توافق حل نشد اقدام ارائه دادخواست فک پلاک بنمایید