مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

چند سال پیش خودروی خریدم که وکالت تعویض پلاک گرفتم قبل از تعویض پلاک ماشین را صورت اقساط فروختم که خریدار هیچ قسطی پرداخت نکرد در شورای حل اختلاف شکایت کردم که خوانده از آمدن به دادگاه سر باز زده و من به نتیجه ای نرسیدم به دلیل واسطی بودن خرید و فوت واسطه یا همان دلال پیدا کردن مالک برایم مقدور نیست من چگونه میتوانم ماشین را متوقف کنم اسناد و مدارک ماشین در دست من می باشد با وکالت تعویض پلاک که از وقت آن گذشته است

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر دادخواست فک پلاک بدید پس از صدور رای دادگاه از طریق اجرای احکام دادگاه می تونید ماشین را هر جایی هست متوقف کنید و پلیس پلاک هایی که به اسم شما هست را فک می کنه و خودرو به پارکینگ هدایت میشه