مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام بنده خودرویی را جهت فروش و بازدید به شخصی دادم. لذا آن شخص قاچاقچی مواد مخدر بوده و درمنزل وی مقادیری مواد کشف شد که خودروی بنده را نیز برده اند الان خودروی خود را چگونه از توقیف بیرون کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما میتوانید بعنوان شخص ثالثی که مالش توقیف شده به توقیف ماشین خودتون اعتراص کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، شمابادردست داشتن اسنادمالکیت خودروبه دادگاه مراجعه نماییدوتقاضای رفع توقیف رااستدعاکنید.موفق باشید