مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

من در زمان خدمت سربازی برای گرفتن گواهینامه رانندگی با معرفی نامه به اداره راهنمایی رانندگی مراجعه کردم انجا به من گفتند تاریخ معرفی نامه تمام شده من خودم تاریخ را عوض کردم اداره راهنمایی تماس گرفته بود با دژبان و من دستگیر شدم بعد از 24 ساعت بازداشت به دادسرای نظام برده شدم و قاضی گفت یا 6 ماه اضافه خدمت یا پرداخت 800 هزار تومان جریمه که من 800 هزار تومان را پرداخت کردم میخواستم راهنمایی کنید آیا سوء پیشینه برای من درج شده و آیا برای استخدام در سازمان زندانها به مشکل می خورم یا خیر؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. جز سوء پیشنه موثر کیفری نیست . طبق قانون نباید ایرادی جهت استخدام شما باشه. مگر اینکه بخواند زیاد از خد و خارج از عرف و قانون سخت گیری کنند.