مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام وقت بخیر من میخام دادخواست طلاق بدم و فعلا درمنزل همسرم هستم قبل از اینک دادخواست بدست همسرم برسه میتونم ترکشون کنم یا نه باید بمونم خونه و اینک همسرم و من هیچ وجه مشترکی نداریم بماند که ایشون خیلی مشکلات دارند من چطور با چه عنوانی برم دادگاه و شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به دلیل اینکه مسائل حقوقی و از جمله طرح و دفاع از دعاوی خانوادگی امری تخصصی و علمی است و زوجه در موارد محدود و احصاء و پیش بینی شده در قانون و تحت شرایط خاصی می تواند از حق طلاق برخوردار گردد لذا توصیه می شود قبل از هر گونه اقدام شتابزده ای در حوزه قضایی خود با مراجعه به دفتر وکیل متخصص ، کاربلد و با تجربه و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی لازم را دریافت نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، بافرض سؤال راهی برای دادخواست طلاق ندارید، حتمامشاوره حضوری ازیک وکیل بگیرید.موق باشید