مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند موتور

سلام بنده موتورسیکلت خریدیم حدود 3 سال می باشد و در طی این 3 سال بیمه شخص ثالث کردم ولی من موتور رو از نفر دوم خریدم و نفر قبل از صاحب سند بنده شکایت کردم الزام به تنظیم سند که نفری که سند بنامش هست در دادگاه حضور یافته و اظهار داشته بنده نفروختم موتور رو رفیقم که شریکم بوده فروخته و امضای قولنامه من نیست و دادگاه شورای حل اختلاف ارجاع داده به خط شناسی و نظر کارشناس این است که خط ایشان نیست بنده باید چیکار کنم در ضمن کلیه مدارک در دست بنده می باشد و نفر قبل من در سال 90 خریداری کرده و من سال 95 خریداری کردم و نفری که سند بنامش می باشد چرا در این 8سال اعلام خیانت در امانت نکرده یا شکایت فروش مال غیر از دوستش نکرده یا اعلام سرقت نکرده
بنده باید چیکار کنم
ممنون از لطف شما که راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر کارشناس تشخیص داده مدرک مورد نظر جعلی هست می تونید شکایتی مبنی بر جعل مطرح کنید ویا شکایت فروش مال غیر