مشاوره حقوقی رایگان - یه شخصی سر کوچمون مغازه داره که عقب نشینی نکرده و ساخت و ساز کرده

سلام . یه شخصی سر کوچمون مغازه داره سر مغازشو برداشت کرد دو طبقه بعدم 3 طبقه کرد بدون اینکه بریزه مغازه رو که پی بکنه ، همونطوری کنده کنار دیوار رو اهن چپونده توش بعد بدون داشتن حیاط پشتش پنجره هم گذاشته و چون یه جورایی فامیله با پدر مادرم اونا پیگیری نمیکنند میخوام بدونم چه تخلف هایی کرده و قانون باهاش چه برخوردی میکنه و اگه تخلف داشته از چه راه هایی میشه پیگیری کرد و اینم اضافه کنم که فک نکنم مقامای کوچیک کاری بکنن چون حالا با پول یا ... جیب پر کرده به این دلیل اینو میگم چون اصلا جلوگیری نکردند ازش ( نمیدونم چه ساختمونیه که روی دیوار قدیمی بدون پی جدید میشه بناش کرد ) و اینکه ایا من که پدر مادرم کاری نمیکنند میتونم پیگیری کنم این تخلف رو ؟ ممنون بابت وقتی که میذارین

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، شما فقط می تونید به مقامات مسئول اطلاع بدید. مثلاً به شهرداری. کار دیگری نمی توانید انجام بدید. چون ذینفع محسوب نمی شود و به فرض که تخلّفی صورت گرفته باشد، ضرری به شما وارد نشده است . لذا شما ذینفع محسوب نمی شود و نمی توانید شکایت کنید.