مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

ایا امکان شکایت از همسر به علت رابطه نامشروع در زمان زندگی مشترک با گرفتن پرینت تلگرام یا اس ام اس و یا تماس وجود دارد؟ در ضمن بنده به علت صدمات روحی شدید بعد از پی بردن به این رابطه و دیدن پیام های نامشروع در تلگرام مدت 2 سال تحت نظر پزشک روانپزشک بوده و حتی در بیمارستان نیز بستری شدم.
حال با توجه به سوء استفاده همسر از مریضی بنده و مراجعه به صاحبخانه با وجود اینکه قرارداد به نام بنده بوده مبلغ بیعانه را گرفته و اساثیه را نیز خارج نمودند.
در ضمن بنده مبلغ 36 میلیون چک حامل در منزل بابت فروش ماشین در منزل نیز داشته ام که ان را نیز با لوازم دیگرم از جمله طلا و ساعت و ... خارج نمودند.
با توجه به توضیحات بنده حقیر امکان شکایت و بازپس گیری وجوهات حقیر و اثبات رابطه نامشروع در دادگاه وجود دارد؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. صرف نظر از این که بسیاری معتقد هستند در مورد رابطه نامشروع اصولا شوهر نمی تونه شاکی باشه ولی با توجه تعریف قانون مجازات اسلامی در مورد رابطه نامشروع به نظر می رسه که شما دلایل کافی در این زمینه ندارید.
در خصوص مبلغی که نزد صاحب خانه داشتید نیز باید به صاحب خانه مراجه و درخواست مطالبه وجه انجام بدهید چون قراداد به اسم شما بوده حقی نداشته که مبلغ را به کس دیگه ای بده.