مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدر بنده سال 93 در مشاور املاک با قولنامه زمین زراعی به بنده فروخته و در سال 96 فوت کرده است الان برادرام و خواهرام از بنده شکایت کرده اند که زمین رو باید پس بدی آیا این کار درست است؟ در ضمن در قولنامه قید شده است که با مبلغ 2000000 تومان فروخته است و الان برادرام به من میگن تو به پدرم پول ندادی ایا میتونن کاری کنن؟؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. ظاهرا دو بحث جداگانه مطرح شده . ممکن مدعی باشند که شما ثمن معامله را پدرتان پرداخت نکرده اید و تقاضای مطالبه سهم الارث خود را بنمایند
ویا
اینکه مدعی هستند که ملک مورد نظر از طریق پدر شما فروخته نشده
که البته هر کدام نیاز به دفاع خاصی داره.