مشاوره حقوقی رایگان - تمکین خاص

سلام همسرم حدود 7 ماه منزل را به دلیل صیغه کردن احتمالی بنده یه خانم را که فقط از دهن یکی دو نفر از همکارانش (فرهنگی) شنیده بود ترک کرده بود که با ارائه دادخواست عدم تمکین و اجرای آن آخرین روز اتمام مهلت اجرا در اجرای احکام دادگاه شهرستان اعلام به برگشت نمود از آنجایی که از قبل هم عمده اختلاف ما به دلیل عدم تمکین خاص ایشان می باشد و الان هم با که رفت و دو باره برگشت ایشان مشکل سر جایش هست به نظر شما چکار کنم؟ میدانم از دیدگاه طب سنتی چون ایشان افراط در مصرف غذاهای سرد دارند هیچ وقت خوب نخواهد شد مگر اینکه تغییر تغذیه بدهد که اصلا در این مورد گوش شنوایی ندارد و علاوه بر اینها دارو های ضد افسردگی و خواب آور هم مصرف می نماید ؟ رای عدم تمکین خاص را چگونه میتوانم بگیرم؟ آیا واقعا علم پزشکی می تواند پی به عدم تمکین خاص ببرد؟ ایشان کارمند هستند آیا می توانند بدون اذن و اطلاع به و به بهانه صله رحم هر موقع دوست داشتن به منزل پدریشون بروند یا نه ؟ در صورت منفی بودن پاسخ من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" جل الخالق ! آدم چه چیزها می بیند و می شنود ! اگر همسر خود را مطابق میل و خواسته شرعی و قانونی خود نمی بینید دروازه طلاق برای زوج همیشه گشوده است به شرط پرداخت تمام و کمال حقوق مالی زوجه .