مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی جسمی و آینده خدمتی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین محترم.
بنده دانشجوی دانشکده افسری هستم که چند وقت پیش دچار آسیب در مسیر نای شدم که علت ژنتیکی داشت اما تا آن زمان بروز نکرده بود و ده روز در بیمارستان غیر نظامی بستری بودم اما برای جلوگیری از نهست خوردن برگه ترخیص و پرونده بیمارستانی ام به تایید یک بیمارستان نظامی هم رسیده و پزشکان بیمارستان غیرنظامی که درش بستری بودم نیز درمورد احتمال عود مجدد بیماری و محدودیت های پزشکی شامل عدم غواصی و عدم تغییر ارتفاع و سوار هواپیما شدن و نزدیک بودن به مراکز پزشکی نیز توصیه هایی رو نوشته اند اما چون هنوز دانشجو هستم پیگیر این مدارک نشدم. اما میخواستم بدونم بعد از اتمام دوره دانشجویی برای آینده خدمتی یا محل خدمت یا بازنشستگی زودهنگام میتونم از این مدارک استفاده کنم و مقبول واقع میشه؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در زمانی که شاغل شدید اگر درخواستی بدهید در کمیسیون های مربوطه نیرویی که در آن شاغل هستید بررسی و با دریافت نظری پزشک مورد اعتماد همان نیرو تصمیم گیری می شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید ولی باید حتما پزشک نظامی تایید نماید