مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تعمیر لپ تاپ و عدم صدور فاکتور

سلام, من حدودا دو ماه پیش لپ تاپمو یه تعمیرگاه بردم, متاسفانه تعمیرکار متوجه نشد باتری لپ تاپ خراب بوده و به برد لپ تاپ دست زد و مدار شارژ رو سوزوند, گرون فروشی هم کرد و فاکتوری هم به من نداد, از 425 هزارتومن پولی که ازم گرفت صد هزار تومنش نقدی بود و بقیه با کارت, صنعت و معدن منو حواله کرد به اتحادیه کامپیوتر, بعد از حدود سه هفته برای اعلام نظر منو خواستن اتحادیه و گفتن لپ تاپ شما کارشناسی شده و کار تعمیرکار درست بوده و ایراد لپ تاپ خودتونه, من هرچی پرسیدم لپ تاپ مدار شارژش مگه دست نخورده و ایشون قطعه سالم عوض کرده متاسفانه جواب دقیق ندادن, گفتم شکایت گرون فروشی و عدم صدور فاکتور دارم گفتن داری که داری, در نهایت که دیدن راضی نمیشیم رئیس اتحادیه بلند شد داد و دعوا و خواهر و برادرمو که همراهم بودن از اتحادیه بیرون کرد, گفت من وقت ندارم همینه که هست, ما کارشناسی کردیم و تو باید به نظر اتحادیه احترام بزاری و همشون منو دوره کردن که یا امضا کن یا پاشو لپ تاپتو بردار برو ما به صنعت و معدن هم می گیم شما مقصری, اگرم می خوای کارت پیش بره و لپ تاپت درست بشه امضا کن, گفتم لپ تاپ سالم رو خراب کرده, یهو حتی زیره حرفاشونم زدن و چهارتا مرد حمله به من که وردار برو همینه که هست, لپ تاپم مثل یه تیکه اشغال اون وسط, قابش کنده, خلاصه که هشتاد هزارتومنم از پولی که دادم هم نمی دونم چرا کم کردن, به اون اقا هم گفتن یه مبلغی از پولو برگردونه ولی اون اقا گفت زیاده و خوده اونم چهل تومنشو برنگردوند, ینی جمعا صد و بیست تومن که چهل تومنشو اتحادیه هم راضی نبود, خلاصه گفتم امضا نمی کنم شما نوشتین لپ تاپ درسته گفتن تو چیکار داری امضا کن تا روال تعمیرش شروع بشه این اقا هم پوله تعمیرو میده البته اینم ننوشتن, خودشون می دونستن اون مقصره ولی با داد و دعوا و زور می خواستن منو مجبور کنن امضا کنم و گفتن اگر امضا نکنم روال تعمیر انجام نمیشه و خودم باید برم با هزینه خودم تعمیر کنم, تنها چیزی که تونستم به متنشون اضافه کنم دو هفته مهلت تست بود, همه چیو به زور به نفع تعمیرکارشون نوشتن در حالیکه یکی از همونا بیرون از جلسه گفت مشکل کاره همون تعمیرکار بوده و از ترس رئیس اتحادیه نمی گن, لپ تاپ رفت پیش همون کارشناسی که گفتن لپ تاپ پیشش بوده و اونم گفت مشکل کاره تعمیرکار بوده ولی از ترس رئیس اتحادیه اونم نمی تونه بگه, رئیس اتحادیه به منم توهین کرد دعوا کرد دروغ گفت و مجبورم کرد امضا کنم, پولم رفت, فاکتور ندارم, البته مبلغ325000 تومن با کارته, که 305 تومنش رو تعمیرکار برگردوند و با اینکه اتحادیه گفته بود به ناحق که 345 بده و نوشته بود, این اقا 40 تومنشم نداد, هشتاد تومنم اتحادیه برد, مدار شارژ سوخته, لپ تاپ احتمال خاموشی داره و من الان فهمیدم با اون امضا سرم کلاه گذاشتن, نمی دونم با رفتن به صنعت و معدن میشه کاری کرد؟ راهی برای شکایت از کلاهبرداری اتحادیه دارم؟ من اصلا فکر نمی کردم اتحادیه دروغ بگه و فکر می کردم طرف حقو می گیرن, چه کاری می تونم بکنم؟ همه از رئیس اتحادیه می ترسن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون به علت بسیار بسیار طولانی بودن کامل ارسال نشده حداکثر در 3 سطر سوال کنید پاسخ مناسب دریافت خواهید کرد