مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

حدود 15ماه ازدواج کردم همسرم بدون دلیل خونه رو ترک کرده رفته مهرشو و نفقشو درخواست کرده منم الزام به تمکینشو زدم جدیدا هم رفته درخواست استرداد 150گرم طلا رو نموده در صورتی که بنده از روز اول به علت نداشتن پول بهشون گفتم سرویس طلا نمیتونم براش بگیرم و اونام قبول کردن ولی زمان عقد خانوادهم حدود 30گرم طلا به خانمم دادن و فاکتورش موجوده و خانمم از همون اول زندگی کلیه طلاها رو خونه پدرش نگهداری میکرد و من چندین بار ازش درخواست کردم طلایی که توی عروسی جمع شده رو به منزل خودمون بیاره و پیش خودش باشه که هر دفعه بهانه می گرفت و میگفت خانه ما امن نیست و خانه پدریم گاوصندوق داره، و حالا هم که به مشکل خوردیم رفته چنین ادعایی نموده لطف کنی راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با وکیل مجرب حتما به جلسه رسیدگی برین تا محکوم به تادیه 150 گرم طلا نشوید در صورتیکه اظهاراتتان مطابق واقع باشد حکم بر بیحقی خانم صادر خواهد شد مظروط به دفاع جانانه در جلسه