مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اندازه اتاق و مشکل پایان کار و سند

با سلام و عرض ادب
من آپارتمانی پیش خرید کردم و یک ماه دیگه آماده خواهد شد. اما می خواهم قبل از تحویل نیم متر دیوار اتاق خواب را جابجا کنم تا هال بزرگتر شود. سازنده می گوید در سند و پایان کار مشکل ایجاد می شود آیا این حرف درست است و من نمی توانم این تغییر را انجام دهم؟ برای تغییر لوله کشی گاز به پکیج هم همین جواب را به من داده.

پاسخ ها :

رضا تراب نژاد

جناب آقای رضا تراب نژاد :

بله پاسخ سازنده به شما درست و قانونی است و در مراحل اخذ پایان کار به لحاظ تغییر نقشه ایجاد مشکل مینماید