مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام
من ماشینمو ( پراید مدل 86 ) 4 سال پیش فروختم و تعویض پلاک هم انجام شده ولی سند هنوز به نام منه، در صورتیکه بنگاه هزینه سند از پول من کم کرد و داده به خریدار ، حالام خریدار سند نمیزنه ، باید چه کار کنم تا بتونم سند از نام خودم انتقال بدم به خریدار ؟
آیا سند زدن واجبه یا نه ؟ سند مالکیت که برگ سبز خودرو هست معتبره یا سند کمپانی ؟
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به راهور مراجعه و توقیف خودرو بکنید تا خریدار جهت اقدامات بعدی حاضر شود