مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام من زوجه هستم و به علت این که یه ساله نفقه دریافت نکردم درخواست طلاق دادم رأی صادر شده و به نفع منه و شوهرم تو دادگاه شرکت نکرد و حکم طلاق غیابی صادر شد الان شوهرم رفته اعتراض کرده و وقت رسیدگی داریم تازگیا شوهرم یه خونه اجاره کرده اجاره نامه رو خودم دیدم ولی اصلأ بهم نمیگه بیا بریم زندگی کنیم. قراره اجاره نامه رو وقت دادگاه ببره دادگاه میخواستم بدونم این اجاره نامه تو درخواست طلاقی که من دادم اثر میزاره؟ آیا میتونه درخواست طلاقم رد بشه؟

پاسخ ها :

رضا تراب نژاد

جناب آقای رضا تراب نژاد :

سلام وقت بخیر حکم طلاقی که برای شما صادر شده به لحاظ عسر و حرج ایجاد شده از عدم دریافت نفقه از سوی همسر بوده است و این عسروحرج در یک بازه زمانی مشخص ایجاد گردیده و دادگاه به لحاظ اینکه برایش ثابت گردیده است که تحمل این وضعیت در زندگی مشترک برای زوجه امکان پذیر نیست حکم طلاق داده است لذا اقدامات بعدی زوج اقدامات جدیدی برای ایجاد شرایط مساعد برای زندگی است و نافی عسر و حرج ایجاد شده قبلی نبوده و دلیلی که قبلا ایجاد گردیده بود به قوت خود باقیست شاید دادگاه خانواده در مقام مساعدت برای ادامه زندگی مشترک رای خود را نقض نماید یا دادگاه تجدیدنظر آن را نقض کند اما از لحاظ فنی این رای درست نبود و قاعدتاً اقدامات زوج در تهیه منزل جدید و ایجاد شرایط مساعد زندگی دلیلی برای نقض رای قبلی نیست مگر اینکه ثابت نماید در دورانی که شما ادعا بر عسر و حرج دارید شرایط به گونه ای دیگر بوده است که دادگاه به آن توجه ننمود